Blog

Made in Česká republika

(12. 7. 2017)  

Made in...ať už Čína, Bangladéš, Indie, Filipíny nebo USA, v obchodech vedle sebe leží oblečení z různých koutů světa. K jeho výrobě je přistupováno z různých důvodů: protože chce někdo originální věci, protože ho baví šít, nebo aby jen vydělal peníze...

Mezi těmi všemi zeměmi, důvody, způsoby a výsledky leží i oblečení vyrobené v České republice. A my jsme za to nesmírně rádi a hrdě na tuhle kupičku položíme všechny naše MOOQ kousky.

A proč nám na tom „made in doma“ záleží?

Podpora místních podnikatelů

Český (a nejen ten podnikatelský) rybníček je malý, ale je prima. A my do něj chceme přispívat :). Rádi spolupracujeme s českými návrháři, grafiky, výrobci, navzájem se podpoříme a vytvoříme společně oblečení, které stojí za to.

Made in ČR

Práce pro naše lidi

S tím souvisí i fakt, že jsme rádi, že budou mít práci naši sousedi, spoluobyvatelé a tak. A že si nebudou muset rozpíchávat ruce čínské děti a my tady nebudeme mít plné pracáky.

Kvalitně odvedená práce

Vrací se trend preferování kvality před kvantitou. A to je super. Nevrací se všude, ale u nás ano, sice pomalu, zato snad jistě :). No a my ho prostě podpoříme ze všech sil, které nám po těch všech vyšlápnutých kopcích ještě zbývají :).

Made in ČR

Možnost dozoru ve výrobě

A protože nám na té kvalitě opravdu záleží, díky umístění výrobního procesu do Čech, jsme schopni se zvednout a jet vše zkontrolovat. Postavíme se někomu za záda a budeme koukat :). Jen abyste byli spokojení. Fakt.

Made in ČR

Limitované edice kolekcí

Nemusíme platit drahé dovozy a transfery na lodích nebo letadlech. Proto jsme schopní připravovat limitované edice kolekcí a udržovat tak originalitu našich MOOQ kousků. Sami neradi potkáme denně pět lidí stejně oblečených jako my.

Možnost „dovýroby“

Díky tomu všemu, blízkosti, možnosti dojet do výroby a rychle se se všemi domluvit, jsme schopní nechat dovyrobit cokoliv si jen budeš přát.

No a proto na našich kouscích najdeš „Vyrobeno v České republice“ :).

Ať to šlape!

Ze sedla píše Johana