Blog

Máme rádi vychytávky

(14. 2. 2018)  

Ať už jde o auta, vybavení domácnosti, jídlo nebo oblečení, vždycky nás potěší nějaký detail, který nám usnadní život, vyřeší nám problém nebo svojí jedinečností odliší od ostatních. I když je to úplná maličkost, tak je často důležitá. A na takové detaily se hraje i u sportovního oblečení. Když Ti jde nejen o to, jak vypadáš, ale taky o to, jak se cítíš a jaké máš pohodlí, takových funkčních vychytávek si rozhodně všímáš. 

Rozhodli jsme se Ti ukázat pár drobností, na které u sportovního oblečení nedáme dopustit my, a proto je promítáme i do našich kousků.

Kšandy na cyklo kalhotách

Šle na cyklokalhotách jsou často mezi cyklisty jablkem sváru, rozdělují je na dva tábory. Jedni na ně nedají dopustit, druzí si o nich myslí, že jim komplikují život (rozuměj prodlužují dobu svlékání v akutních wc situacích :D). My jsme je zařadili na seznam vychytávek, bez kterých by to nešlo, takže ano, hlásíme se k první skupině :). A proč? Už nikdy nebudeš muset řešit to, že Ti cyklo kalhoty sjíždí nebo že ses hodně najedl/a a gumička se Ti v pase zařezává. Nebude Ti táhnout na záda, a to ani když to z kopce trochu víc pustíš :). Jednoduše si užiješ tu pohodlnou jízdu a budeš se moct soustředit na to, jak je kolem Tebe hezká krajina.

Dámské cyklistické kalhoty MOOQ Contrast Dámské cyklistické kalhoty MOOQ Contrast

 

Silikonová manžetka

Když jsme u toho pohodlí, rádi bychom připili tomu, kdo jako první vymyslel na cyklo kraťasech i na rukávech dresu širší silikonovou manžetku. Díky ní nohavice i rukávy drží tam, kde mají. Třeba se nemusíš v létě mazat opalovákem ještě 10 cm pod oblečení (do kterého se Ti stejně otře) a vypočítávat, kam až se Ti při nasednutí na kolo posune. Nehne se z místa a Ty se nebudeš muset bát spálených pruhů :D.

Cyklistický dres MOOQ Carnaval

Široký lem u legín

Podobné ódy na radost by měly znít pro široké lemy na legínách (Že jsme na ty okraje nějak fixovaní? Jo, ono to svádí na ně zapomínat, když jsou na okraji, ale dokážou udělat pěknou neplechu). Holky, co dřepujete, taky jste zažily ten pocit, když jdete dolů a s váma sjíždí i legoše? Je to hrozný, nevíš, jestli se máš držet kalhoty nebo činku :). Širší lem prostě líp drží, navíc Tě nepřeřízne v půlce břicha, takže i líp vypadá(š).

Legíny a podrpsenka MOOQ Triple

Kompresní matroš

Kompresní materiály jsou super na jakémkoliv sportovním oblečení, ať už na běh, na kolo nebo do fitka. Podporují krevní oběh a mají pozitivní vliv i na samotné svaly a jejich „unavenost“ při sportovním výkonu. Můžeš je teď potkat skoro na čemkoliv, od ponožek přes kalhoty až po trička. Kdybys o kompresních materiálech chtěl/a vědět víc, mrkni sem.

Sportovní oblečení MOOQ Navy a MOOQ Triple

No, to jsou detaily, které nám dělají radost „V akci“ je můžeš vidět i na našich kouscích, když mrkneš do eshopu.

Dej nám vědět, jaké vychytávky baví Tebe :). 

Ať to frčí!

Z dřepovacího tréninku píše Johana

 

PŘEČTĚTE SI TAKÉ: