Blog

Minimalismus

(25. 2. 2018)  

Minimalismus už asi nemusíme představovat. Pokud razíš heslo „v jednoduchosti je krása“, je to pravděpodobně i Tvůj styl. Je to s ním vlastně hrozně lehké. Tvoří ho základní kousky, takže nevyjde z módy a hodí se do každého ročního období. Pořád Ti ale dovoluje v oblékání kreativitu, pokud se tedy sám/a nerozhodneš, že budeš jako Steve Jobs nosit už jen džíny a černý rolák :).

Kde se vzal, tu se vzal

Minimalismus do módy přišel z umění a architektury. Vyznačuje se jednoduchostí linií a barev a čistotou tvarů. Z módy a designu minimalismus v dnešní době přechází i do životního stylu. Lidé, kteří ho vyznávají, se snaží redukovat počet věcí, které k životu potřebují. A to nejen u oblékání nebo dekorací domácnosti, ale i u věcí každodenní potřeby.

Minimalistické triko MOOQ Bike

M&M

Minimalismus a móda. V módním odvětví je jednoduchost stále na vrcholu. Základem jsou kvalitní materiály a jednoduché, ale zároveň promyšlené, hezké a v neposlední řadě pohodlné střihy. Minimalismus je vlastně reakcí na nepohodlné extravagantní výstřelky :). Co se barev týče, jsou tlumené, vede bílá, černá, šedá, béžová. Outfity pak lehce doplníš nějakým barevnějším kouskem. Když si tak o minimalistické módě čteš, možná by se Ti mohlo zdát, že to je vlastně nuda (ale to určitě nezdá, viď? :)). Ale není, vyniknout můžeš právě i tou jednoduchostí a hlavně tím, že se budeš v outfitu cítit pohodlně, krásně a výjimečně. 

M&M II.

Protože minimalismus a MOOQ :). My ho máme jednoduše rádi. Můžeš si toho všimnout v naší kolekci MOOQ street (mrknout na ni můžeš tady), kterou vyjadřujeme lásku nejen k jednoduchosti, ale taky ke sportům :). Vyšli jsme ze základních barev bílé a černé a kvalitního materiálu. Volnější střih zaručuje pohodlí a nemusíš nic než si k triku natáhnout džíny a vyrazit do ulic.

Minimalistické triko MOOQ Move

Výrazného zástupce najdeš taky v naší cyklo kolekci. Nejen kalhoty, ale hlavně cyklo dres MOOQ Minimalist (na cyklo mrkni sem) zaujmou svojí obyčejnou neobyčejností. Zase stačí jen kombinace černé a bílé, a ty můžeš hvězdit na cyklostezkách i v lese.

Cyklistický dres MOOQ Minimalist

Jak to máš Ty? Je Ti vlastní jednoduchost a neokázalost, nebo si potrpíš na výrazné a načančané šperky, doplňky apod? Dej nám vědět třeba na Facebooku.

Ať Ti to frčí

V MOOQ Move píše Johana

PŘEČTĚTE SI TAKÉ: