Blog

Oblečení jako motivace / odměna při sportu

(18. 2. 2018)  

Hýbeš se, protože Tě to baví. Možná, že už jsou pohyb a endorfiny Tvoje droga. Anebo taky ne. Třeba ses rozhodl/a začít se věnovat nějakému sportu, protože potřebuješ začít dělat něco pro svoje zdraví, kondičku, možná chceš shodit nebo nabrat nějaké svaly. Teprve si zvykáš na režim a k tréninku se musíš nutit.

Neboj, nejsi sám/a :). I sportovnímu závislákovi se čas od času stane, že se prostě nechce. Někdy to utáhne vůle. Jsou ale dny, kdy je potřeba si najít nějakou jinou motivaci než to, že budeš mít radost. Jedna z věcí, které spolehlivě fungují je nějaký nový kousek. Máš to taky tak?

Sportovní oblečení MOOQ Navy

Nový kousek jako motivace

Většinou to začíná tak, že si chceš koupit něco úplně jiného. Nakonec to ale vždycky skončí stejně. Objednáváš, nebo si rovnou neseš z obchodu domů nové tenisky, cyklistický dres, běžecké rukavice, čelenku...Je jedno, jestli to je něco velkého nebo úplná maličkost, která při sportu třeba ani není vidět (motivační efekt klidně můžou mít i ponožky :D). V tuhle chvíli se už ale nemůžeš dočkat, až půjdeš na trénink, nebo se pojedeš projet na kole, vyběhneš, cokoliv. Svaly hrajou, energie máš na rozdávání. Pak konečně přijde ta správná hodina, oblečeš si nový kousek, máš pocit, že všichni, kdo Tě vidí skoro závidí, jak Ti to dneska sluší (i když máš nový jen ty ponožky) a cítíš se perfektně. Hýbeš se lehce, trénink Ti jde skvěle a nic pro Tebe není nemožné. A takhle to pokračuje dalších pár dní nebo týdnů, dokud si na tu novinku nezvykneš. No a pak by bylo třeba rozjet nové kolo, že?:)

Sportovní čelenka MOOQ Carnaval

Něco nového za odměnu

Rád/a se za dosažené úspěchy odměňuješ? A dáváš si někdy jako dáreček sportovní oblečení? Co, holky? Chci zhubnout pět kilo, a pak si za odměnu koupím nový legoše. Nebo? Až uběhnu 20 km, pořídím si sport tester a nový tenisky. Jsou to moc pěkný nápady. Ale čekání je někdy moc dlouhý. Kolikrát sis tu odměnu pořídil/a ještě před dosažením stanoveného cíle? No? :D Mnozí z nás asi budou vědět, o čem mluvím. Ale co, člověk si má dělat radost. 

Sportovní oblečení MOOQ Navy a MOOQ Triple

Pokud se chceš motivovat nebo odměnit, mrkni i na naše MOOQ kousky (tady), třeba mezi nimi najdeš ten správný, díky kterému dosáhneš nějakého osobáčku :).

Nezapomeň se odměňovat a dělat si radost nejen těma endorfinama :).

S novým tričkem v košíku píše Johana