Blog

Prostě vyjet

(25. 4. 2018)  

Znáš ten pocit? Nemůžeš sedět, nemůžeš ležet, nemůžeš vlastně pořádně dělat vůbec nic, protože jediné, co by Ti v tu chvíli udělalo radost by bylo kolo. Hned se sebrat, obléct si kalhoty, dres, tretry, helmu a vyrazit. V podstatě kamkoliv. Hlavní je sednout na kolo a šlápnout do pedálů.

cyklistické oblečení MOOQ TMC

Tak moc Ti rozumíme! Nic se totiž nemůže vyrovnat tomu, když projíždíš krásnou přírodou, ať už českou nebo zahraniční, zahřívají Tě sluneční paprsky a Ty nemusíš nic než jen šlapat, dýchat a kochat se tou nádherou okolo sebe. Nebo když vyjedeš kopec, který Ti dal opravdu zabrat. Během kterého si chtěl/a třikrát slézt, pětkrát spadnout i s kolem do příkopu, osmkrát hodit kolo na hlavu tomu, kdo tuhle příšernou trasu vymyslel a nesčetněkrát plakat a nadávat. Nakonec si ho ale zvládl/a. Nohy pálí, plíce někam odešly, sotva popadáš dech, ale zároveň se usmíváš jako totální blázen. Protože jsi to dal/a. A víš, že si za chvilku užiješ ten parádní sjezd dolů, kdy ucítíš vítr vát kolem uší a budeš se soustředit na cestu před sebou. 

cyklistické oblečení MOOQ TMC

Kolo je droga. I kdybys jezdil/a pořád tu stejnou cestu, pokaždé to bude jiné. Můžeš si dát pořádný hard core trénink, kdy si dáš do těla nebo naopak pohodičku na vyjetí. Můžeš jet s kamarády na výlet, poznat nová místa a užít si pivko nebo se klidně přihlásit na závody a trhat rekordy. Je to jen na Tobě, Tvojí náladě, chuti a energii.

cyklistické oblečení MOOQ TMC

Protože tuhle touhu šlapat moc dobře známe, promítli jsme ji do našeho nového designu MOOQ TMC (Take me cycling) (na nové kousky se podívej sem). Aby se všichni, kdo sní o tom sebrat se a vyjet na kolo, vážně sebrali a jeli na kolo. Protože pak bude svět v pořádku :).

cyklistické oblečení MOOQ TMC

Tak vyjeď!

Ze sedla píše Johana