Blog

Rok 2018 v MOOQ

(22. 1. 2019)  

Ahoj kamarádi, s novým rokem přichází docela fajn příležitost se otočit za tím starým a pochválit se, co jsme všechno zvládli. Nehnat se pořád za tím, že chceme víc, líp nebo dál, na chvilku se zastavit, projít si, co jsme dokázali, co se nám povedlo a být na sebe chvíli pyšní. Jako fakt pyšní. A je jedno, jestli budeš hodnotit svoje sportovní úspěchy, osobní život nebo počet okurek, které si snědl (jo, cíle můžou být různé :D). A tak jsme si řekli, že by bylo fajn se otočit i za dalším rokem naší společné MOOQ rodinky. Pojď se ohlédnout s námi...

Náš Pavel

Rozrostli jsme se o našeho nejmilejšího Pavla, fotografa a kluka s uměleckým okem. On byl teda náš už dřív, ale protože jsme s ním rádi, tak už jsme ho do té naší famílie upsali úplně!

Fotograf v MOOQ

Nové produktovky

Díky Pavlovi jsme zrealizovali něco, o čem se nám všem pak několik týdnů zdálo, a to nafocení nových produktovek na web. Aby sis naše kousky mohla prohlížet s radostí, odhalil/a všechny detaily a vychytávky a přesně si uměl/a představit, jak na Tobě budou vypadat. Jo a produktová videa už si viděl/a?

Dámské cykistické kalhoty MOOQ TMC Sportovní oblečení MOOQ Navy

Focení v Rakousku

Ještě něco vám o tom klukovi fotografickém povíme, ale pak už dost, ať mu nestoupne hřebínek. Díky němu máme skvělé fotky z rakouského Postalmu. Úžasné focení, které plánujeme zopakovat, ale samozřejmě na novém místě a s novou kolekcí :). Ale určitě se stejnými lidmi! Děkujeme parádní partičce za skvělé modelkování a atmosféru.

K designovým dresům se hodí designová kola, a proto jsme v Rakousku jezdili na parádních kolech od Pells, skvělé brněnské značky, se kterou jsme letos navázali spolupráci a jsme za to hrozně rádi! Stejně jako my totiž vyrábí u nás v Česku, z kvalitních materiálů a s láskou :).

Cyklisti v cyklistickém oblečení MOOQ TMC

Kolekce takemecycling

To takhle Ondra v zimě fňukal, že mu chybí kolo a že by dal nevím co za to, aby mohl vyjet. A tak vznikl název take me cycling. Ten jsme si zapamatovali a použili na novou minimalistickou cyklokolekci. V té Ti mimo cyklodresu, cyklokalhot a návleků přinášíme taky lehkou vestičku, která super parťákem do skoro každé situace. Jo a až budeš koukat na fotky #TMC věcí, ten pán je bývalý olympionik v dráhové cyklistice. Je skvělej, že jo? 

Cyklista v cyklodresu MOOQ TMC

Rychleji, dál a lépe

Abychom se pro Tebe posunuli ještě dál a dokázali Ti dělat ještě větší radost, absolvovali jsme půlroční akcelerátor pro start upy. Díky němu jsme nasbírali spoustu inspirace a nápadů, kterými postupně rozzáříme Tvoje oči (doufáme teda, kdyžtak Ti dáme pár panáků!).

Přednáška MOOQ na VŠEM

Mooq stánek na každé závody

Baví nás závodní atmosféra, všechen ten adrenalin a endorfiny kolem ní. A tak jsme pořídili MOOQ stánek a rozhodli se, že ty všechny parádní zážitky budeme sdílet s vámi. Stánek jsme poprvé postavili v našem oblíbeném Hradci, a aby nám tam nebylo smutno, měli jsme krásnou kámošku :).

Stánek MOOQ na závodech

...a už se moc těšíme, co společně vytvoříme v 2019!

Tvoje MOOQ rodina

PŘEČTĚTE SI TAKÉ: