Blog

Sportovní oblečení - vzhled nebo pohodlí?

(22. 2. 2018)  

Ahoj. Zajímalo nás, co je pro sportovce na oblečení, ve kterém se hýbou, důležitější. Pohodlí a to, jak se v něm cítí nebo vzhled a jestli k sobě všechno ladí?

Než budeš číst dál, upozorňujeme, že se v těch řádcích můžeš poznat :). Ať už to bude v jakékoliv skupině, my fandíme všem sportovcům :).

Paní kdyžtoneladítaksetonepočítá

Vejdeš do tělocvičny a první, koho si všimneš, je ta paní. Šedo-růžová od hlavy k patě. Nejen legoše, triko a tenisky. Ponožky, vykukující ramínka od podprsenky (stopro ladí i kalhotky, bude to šedo-růžová souprava), čelenku a gumičku ve vlasech, sluchátka a iPod, fitness hodinky. Jasně, i ručník a lahev na pití. Přinesená podložka (normálně jsou tu totiž zelené). Náramek. Lesk na rty je ve správném odstínu růžové. A ano, stíny taky. Nehty. Je ještě něco, co by se dalo sladit? Snad i ta modřina na levém předloktí se nebarví do modro-zelena, jako  ostatním smrtelníkům, ale do šeda! A pak hned zrůžoví, žádná žlutá mezistanice. To je jak z jiného světa. Každý kousek oblečení perfektně sedí, jako by bylo šité na míru. Paní si může jít z fleku stoupnout do vitríny, tohle zaujme. Ale ne, ať ještě nechodí. Bude zajímavé, jak si poradí, když jsou ve fitku jen modré a červené činky. Má s sebou svoje? :).

Sportovní oblečení MOOQ Navy

Pan cojsempotkaltojsemsinatáhl

Jdeš si zaběhat a právě kolem Tebe prosvištěl pan Jemijednocomámnasoběalejetopohodlné. Tenisky asi běžecké nebyly, běžel docela rychle, ale fakt měl každou ponožku jinou? Nebo jenom zapadl jednou nohou do bláta? Je chladněji, takže fleecová mikina to jistí. S kapucou na hlavě. Ale pán je asi otužilej, když běžel v kraťasech. Byly to kraťasy? Nebo ustřižené šusťáky? Nebo nebyly to takové ty kalhoty, co se jim odepnou nohavice? Fakt kolem proběhl nějak rychle. No, všechno volné, asi se v tom cítí dobře, říkáš si a uvažuješ, jak moc Tě tlačí ta gumička, kolem hlavy, která ladí s tkaničkama na teniskách.

Vracíš se po běhu a vidíš toho pána. Odemyká dveře a za ruku drží šedo-růžovou paní. Dokonale sladěnou. Tu paní, kterou potkáváš ve fitku. Life is all about balance :).

Běžec

Možná si na našem Facebooku zaregistrovala/a anketu právě na téma vzhled versus pohodlí. Výsledek je takový, že většina preferuje pohodlí, když si musí vybrat. Spoustu sportovců ale nejradši kombinuje oboje a nechce dělat kompromisy. A cvičit ve funkčním, cítit se pohodlně a vypadat skvěle, to přece jde dohromady! Mrkni třeba tady na MOOQ kousky :).

Sportovní oblečení MOOQ Navy

Ať sportuješ v čemkoliv, měj z toho radost a ať Ti to jde :).

Hledajíc ponožky té správné barvy píše Johana