Blog

Tipy na dárky pro sportovce

(12. 12. 2018)  

Mikuláš už u nás byl, otevíráme další okénka v adventním kalendáři (taky ho pořád máte? :D) a my se hlásíme s dalšími MOOQ tipy na dárky. Tentokrát zpozorni, pokud chceš obdarovat kluka, který rád cvičí a hýbe se. Jestli hledáš i něco pro holky – sportovkyně, mrkni sem.

Že kluci, co se hýbou a na těle jim hrajou svaly, přitahujou holky jak vosy na bonbón? No to je jasné :). A když se i při tom sportu cítí skvěle, protože na sobě má cool oblečení, ve kterém mu je i nejpohodlněji na světě, jeho charisma nikdo nepřehlédne. Takže, oblečení bude pod stromeček vhodnou volbou. Mrknout můžeš i na MOOQ kolekce (tady).

Volné kraťasy využije fitnessák, volejbalista, běžec i brácha, co chodí s kámošema na „badec“.

Sportovní oblečení MOOQ Navy

Nejedno oko by ocenilo vypracované břišáky vystavované na odiv, ale někdy je na to zima :D. Jsou dny, kdy i triko přijde vhod, a vsadit můžeš i na příjemné kompresní triko s dlouhým rukávem. 

Triko s dlouhým rukávem MOOQ Navy

Je-li Tvůj sportovec cyklista, co ho obdarovat vychytanýma cyklo kraťasama „kšanďákama“ (jak jim říkáme) nebo originálním dresem. 

Cyklisti v cyklistickém oblečení MOOQ

Pokud má své oblíbené kousky, které prostě bude nosit do roztrhání, radost mu udělají sportovní hodinky, taška na trénink nebo shaker. A co tenisky? Pokud se věnuje suchozemskému sportu, nešlápneš vedle :).

Cyklistiký dres MOOQ

Držíme palce, ať nejen dárkem vykouzlíš na Štědrý den svému sportovci velký úsměv na tváři. Ten je přece nejdůležitější :).

Šťastnou ruku při výběru přeje Johana

PŘEČTĚTE SI TAKÉ: