Blog

Tipy na dárky pro běžce

(10. 12. 2017)  

Poslední díl inspirace je tady. Tentokrát pod heslem potěš svého běžce nebo běžkyni (běhačku, běhničku? :D). Tipy na dárky pro cyklisty najdeš tady, pro holky, co sportujou tady a pro kluky tu.  A pokud Ti ještě chybí nápady, co dát těm, kteří si po tom světě pobíhaj, jsi tady správně, něco vhodného najdeme :). 

Tzv. „měkouši“ jsou jistota. Oblečení, ve kterém má běžec ukrajovat kilometry, musí být funkční, pohodlné, a taky by mělo vypadat pěkně. Funguje totiž jako motivátor. Nechce se mi vyběhnout? V těch krásných nových legínách to ale bude radost, tak půjdu. A taky že jo :). Některé kousky na běhání můžeš vybrat i přímo od nás v MOOQ.

Tipy na dáry na běhání

Běžkyni potěšíš dlouhýma legínama, kluka zase naladíš už na teplejší dny kraťasama. Nebo je naopak využije jako druhou vrstvu teď při zmrzlých bězích.

Na zimu se taky hodí triko s dlouhým rukávem. Můžeš navíc sáhnout po kompresním, které podpoří funkci svalů a celý výkon.

Tipy na dáry na běhání

Samozřejmě klasikou je funkční triko s krátkým rukávem, které odvádí pot a umožní kůži dýchat. Chceš-li obdarovávat běžkyni, promysli i sportovní podprsenku. Těch není nikdy dost a pořádnou parťačku, která při běhu nezklame ocení každá kráska. 

Tipy na dáry na běhání

Pro běžce je vlastně možností velká spousta. Čelenky, kompresní podkolenky, na zimu rukavice, běžecký batůžek, sluchátka, čelovka... 

Tipy na dáry na běhání

Nebo co udělat radost registrací na závod? Ať už na nějaký oblíbený nebo na pořádnou výzvu, které se třeba zúčastníte spolu? :)

Důležité je mít radost, nejen z běhu, ale i z toho vybírání dárků :).

Šťastnou ruku při výběru přeje Johana