Blog

Tipy na závody #2

(10. 1. 2018)  

Cyklisto se závodními úmysly zpozorni :). Pokud Tě láká užít si legraci, poměřit svoje výkony a vyhecovat se k lepším časům, moc neváhej a už se hlas na závody!

Postupně se otvírají registrace na cyklo závody pro následující rok. Připravili jsme pro Tebe pár tipů na závody, které nám přijdou prima a stojí za vyzkoušení. Kdyby Tě lákaly i nějaké běžecké, mrkni sem :).

ČT Author cup

Libuješ si v lesních cestách a ve vlnitém terénu? Pak tenhle závod nesmíš vynechat. Krásná trasa v lese kolem Bedřichova měří lehce přes 67 km. Určitě si vyber jako parťáka horské kolo nebo trekové, oceníš ho. Užiješ si kopečky, převýšení je víc jak 1 500 m, ale stojí to za to. Pokud máš třeba v práci mezi kolegy taky cyklo nadšence, můžete utvořit tým a startovat za firmu - dobrý teambuilding, ne? :). Pro Author cup si rezervuj říjnový víkend.

Webovku závodu najdeš tady.

Hradecký winter race

Se startem na tomhle závodě neváhej, koná se už 13.1.! Proč si nezpestřit zimní přípravu poměřením svých sil? Na výběr máš tratě 20 nebo 40 km. Čeká Tě příjemný terén v hradeckých lesích a prima atmosféra. Cyklistika není jen sezónní sport, no ne? Letos sice závod asi nebude na sněhu, ale jeden nikdy neví :). Každopádně zábava Tě čeká určitě! Nechceš říct i kamarádům a vytvořit si další společné zážitky?

Webovku závodu najdeš tady.

Zimní cyklistický závod

Na Blatenský vrch

Milovníci silniček, tady máme něco pro vás. Pokud teda zároveň i rádi šlapete do kopce :). Blatenskému vrchu se prý přezdívá „smrti v tvář“, možná i proto je tenhle závod komorní a vítězem je každý, kdo se do něj jen pustí. Hory jsou hory. Zážitky z kopců ale nezapomenutelné. Nalaď tedy formu na květen a zkus si trochu posunout hranice (svého šílenství :)).

Víc o závodě se dozvíš tady.

Závod Na Blatenský vrch

Kolo pro život

Kolo pro život je celým seriálem závodů, vybrat si můžeš klidně i jen jeden z nich. Prima na tom je, že se můžeš setkat  s opravdovými hvězdami české cyklistiky, ale zároveň můžeš na závod vzít mladšího bráchu nebo ségru s dětmi. A opravdovou výzvou pro nadšence je zdolání všech závodů seriálu, celkem jich je na tenhle rok naplánovaných 15. Co ty na to? :). Počítej s větším počtem závodníků, na druhou stranu zázemí a organizace je na vysoké úrovni a bude o Tebe postaráno jako o krále/královnu.

Webovku závodu najdeš tady.

Kolo pro život

Už máš vybraný ten svůj cyklo závod? Jestli Tě to jen trochu láká, ale nejsi si jistý/á, jestli na to máš, tak máš a běž to zkusit :). Jakkoliv se nakonec rozhodneš, přejeme Ti, ať to jezdí!

Ze sedla píše Johana

PŘEČTĚTE SI TAKÉ: