Blog

Materiály, kterým věříme

(30. 7. 2017)  

Kolekci MOOQ na kolo jsme připravovali s cílem, abys vynikl/a nejen na cyklostezce, a byl/a si to Ty, kdo bude udávat trendy v cyklo oblečení. A to nejen s ohledem na design a originalitu dresů, ale i kvalitu materiálů. Cítit se dobře je totiž trendy, a při sportu to platí dvojnásob. Aby sis připadal/a se svým dvoukolým miláčkem jako jedno tělo a jedna duše, musí Ti být pohodlně. Přes to vlak (ani kolo) nejede :).

Proto Ti chceme představit materiály, ze kterých jsou jednotlivé kousky v kolekci ušité. Věříme jim, jsou to prostě parťáci, kteří Tě podrží i v tom nejtěžším kopci, který si kdy vyšlapal/a. Materiály jsou od italských renomovaných značek a ve spojení s našima českýma zlatýma rukama potom vznikly MOOQ radosti :).

Dresy

Přední a zadní díly jsou vyrobené z funkčního hi-tech úpletu Coolmax Rastr. Díky speciální konstrukci vláken rychle odvádí pot. Dresy jsou po vyprání rychle suché a odolné proti zápachům. Boční panely a rukávy (tj. místa, kde se víc potíš) jsou z materiálu Mondrian se zvýšenými ventilačními vlastnostmi, budeš se tedy cítit prima, to je jasné :).

Detail dresu

Kalhoty

Na kalhotách najdeš elastický úplet Zaffiro. Ten se pyšní vyššími kompresními vlastnostmi (využívá technologii MITI Tech power). Díky nim můžeš dosáhnout vyšších výkonů, protože komprese brání menším otřesům ve svalech, a tak tělo ušetří energii, kterou by jinak muselo vydat na jejich eliminaci. Výstelka v MOOQ cyklo kalhotách je vyrobena z mikrovlákna a je samozřejmě antibakteriální. Výborně odvádí pot a díky vícevrstvé pěně o různé hustotě dobře pohlcuje otřesy. Hodí se proto i pro jízdy delší než 6 hodin.

Detail kraťasy

Návleky

Návleky Tě ochrání před chladem díky materiálu Stelvio. Je to elastický materiál s vlákny Lycra Power. Počes na rubu návleků Ti zajistí v chladných dnech komfortní přírodní izolaci. A stejný materiál najdeš taky na našich sportovních čelenkách.

Detail návlek

Kdybys měl/a nějaké dotazy, rádi cokoliv doplníme, dej vědět :).

Ať to šlape!

Ze sedla píše Johana

PŘEČTĚTE SI TAKÉ: