Blog

Trendy v cyklistickém oblečení 2017

(8. 2. 2017)  

Základem každého outfitu, a platí to i pro ten na kolo, je cítit se dobře. Pro každého to může znamenat něco úplně jiného, pro jednoho jsou důležité materiály, pro druhého barvy a třetí bude zase řešit umístění kapsičky na dresu. K dobrému pocitu z jízdy ale funkční materiály dresu i kalhot určitě pomůžou, stejně jako střihy promyšlené do detailů, a bezpochyby taky designy a celková kombinace oblečení.

A abyste se v téhle cyklistické sezóně 2017 cítili úplně nejlíp, na kolo se vám chtělo a abyste jezdili pro radost, máme tady pět trendů, kterýma nakopnete nejen sami sebe.

Měj to barevný

Jsi typ cyklisty, který je rád vidět už z dálky? Pak je tohle přesně pro Tebe! Letošní sezóna se inspirovala starými dobrými osmdesátkami, což znamená, že pokud nemáš barevné potisky, nejedeš. Ať už bude barevný celý dres nebo jenom části, fantazii se meze nekladou. Čím originálnější kombinace, tím líp. Jestli Ti barvy dodávají energii, mrkni i na naše dresy Carnaval a Tetris.

Buď minimalista

Naštěstí se svět nezbláznil úplně a trend ovládající snad úplně všechna odvětví, minimalismus, se drží i u nás v sedle. Jednobarevné jednoduché designy jsou to, díky čemu se chceš ráno brzy probudit, obout boty, nasednout a vyrazit. Nezaostává ani černobílá klasika, která bude na vrcholu vždycky, i kdyby se kola netočila. Dres Minimalist s černým základem a bílými designovými pruhy čeká právě na Tebe.

Hlavně ať to ladí

Dres, kalhoty, rukavice, čelenka, návleky, boty, kolo. All in one. Jeden design vládně všem.:)  Už několik let se drží cyklistického oblečení trend jednotnosti. Pokud budeš mít zkombinované všechny kousky, pak už vůbec nikomu nebude vadit, že jste s kámošema dali o jedno pivo víc a teď máš těžký nohy, nebo že už se Ti dnes nechce šlapat do desátýho kopce (Což se Ti určitě nestane, protože kopce máme všichni rádi). Hlavně, že to ladí.

Nohy i ruce v teple

Počasí je občas úplně nevyzpytatelný, proto když jedeš na delší výlet, je vždy fajn myslet na teplejší nebo deštivou variantu outfitu. Dobrou zprávou je, že letošní trendy nahrávají návlekům, na ruce i nohy. Nemusíš s sebou tedy tahat bundu nebo ještě jedny dlouhé kalhoty. Vyraz si v krátkým a pokud Ti bude zima, jen vytáhni návleky. Ušetřená deka oceníš při výšlapu do kopce a lokty v teple zase při dlouhém sjezdu. A pokud to všechno ladí (viz výš), tak už není třeba nic dodávat.

Užívej si to

Trend, který, doufáme, nikdy nezmizí. Jezdi, protože chceš, protože Tě to baví, jsi to na kole Ty a krátké nebo dlouhé cyklovýlety Ti dělají radost. Jezdi pro ten pocit, vítr v uších. No a taky trochu pro to krásný oblečení, který můžeš mít na sobě, to je jasný. :)

Ze sedla píše Johana