Blog

3 jsou taky pár

(29. 11. 2018)  

Ahoj kamarádi, máme pro vás připravený MOOQ milostný trojúhelník. Ať už ho budete pořizovat někomu jako dárek nebo si jím uděláte radost sami, mějte na paměti, že jezdit se dvěma není nevěra :).

V čem přesně to spočívá? Když se zakoukáš do MOOQ cyklokalhot a cyklodresu a objednáš si je jako komplet (vztahuje se na jakýkoliv design), domů Ti poputuje ještě jeden dres dle Tvého výběru, který budeš mít připravený na letní část sezony, nezapomeň se o něj přihlásit nejpozději do 31. 5. 2019. Zaplatíš tak pouze jeden cyklodres a jedny cyklokalhoty. Druhý cyklodres máš jako třešničku na dortu.

Chtěli bychom Tě upozornit jen na jedinou věc, druhý cyklodres si můžeš vybrat pouze z kousků, které budou v tu dobu skladem. Nezáleží ale, jestli si vybereš ze současné nebo už z nové jarní kolekce :). Poprosíme Tě, aby sis druhý dres vybral/a za stejnou cenu, jakou stojí ten první.

Aby bylo při objednávce jasné, že jsi fanoušek ,,3 jsou taky pár”, napiš prosím při objednávce do poznámky: 3jsoutakypar.

Mrkni na MOOQ cyklokousky sem.

Cyklistické oblečení MOOQ

Proč když jezdíš se dvěma, není to nevěra?

Je skvělý jezdit v originálním designovém cyklooblečení a vyniknout mezi ostatními cyklisty! A když Ti v červnu, v půlce sezony pošleme druhý dres, můžeš si znovu užít ten skvělý pocit, když jedeš v něčem novém, máš pocit, že Ti to díky tomu kousku rychleji šlape a cítíš se nesmrtelný. Navíc při dvou designech se Ti to míň okouká, to je jasný.

Možnost střídat dva cyklodresy je taky super praktická, nemusíš totiž pokaždé, když sesedneš z kola, letět do pračky. Prostě si vezmeš na další vyjížďku nebo trénink čistý dres a vypereš je až najednou. A to se počítá :).

V rámci ,,3 jsou taky pár” můžeš objednávat do 19. 12. 2019.

Cyklistické oblečení MOOQ

 

PŘEČTĚTE SI TAKÉ: