Blog

Myšlenky před tréninkem

(15. 11. 2017)  

Už jsi to taky zažil/a.  Je jedno, jestli jezdíš na kole, běháš, plaveš, chodíš do fitka nebo skáčeš přes švihadlo. I když se normálně na tréninky těšíš, někdy přiměřeně a někdy až úplně nezdravě, občas přijde den, kdy se Ti za žádnou cenu nechce. Ale víš, že bys měl/a. Ten boj, který v hlavě nastává, všichni dobře známe :D.

Honí se Ti v hlavě třeba taky i tyhle myšlenky? 

Když jednou nepůjdu, nic se nestane. No ale to se právě stane. Protože takhle by sis to mohl/a říct pokaždý, a to by se taky už žádnej trénink nemusel konat. Ale venku je zima, a navíc na MOOQ psali, že se má na podzim odpočívat. Zima nezima, oblečení máš dost, to je dost blbá výmluva. A sám/sama dobře víš, co v tom článku bylo, zkusit třeba jiný sport, ne že se budeš válet měsíc na gauči. Jiný sport, aha, to by šlo, můžu si sestavit trénink doma v obýváku. Bude to jako pohyb, ale nebudu muset ven a stihnu víc věcí. A budu v teple! Dobrej pokus, ale z tréninku v obýváku zbyde pár kliků a dva dřepy. A to přinejlepším.

Myšlenky před tréninkem

Dobře, tak já teda vstávám, i když to vypadá, že mě deka vůbec nechce pustit! Fakt, to je ale potíž. Mám tohle vůbec zapotřebí? Asi bych měl/a přesedlat na jiný koníček. Třeba na šachy, nebo bych se měl/a stát vrchním ochutnávačem pizzy. Hm, to asi ne. Ale venku je fakt kosa, měl/a bych si vzít už čepici. Kde ale je? „Hele, čepice, neschovávej se!“ Tak to je znamení, že nemám nikam chodit. Bez čepice už dneska jít nemůžu. Ale kdybych šel/šla, nastydnu se, a pak budu muset aspoň pár dní ležet v posteli J. To je myšlenka na úrovni fakt, gratuluju, právě si dosáhl/a takové úrovně IQ, že se můžeš z fleku přihlásit do Menzy. Hmm, menza, jídlo, dal/a bych si radši burger. Mám vlastně hlad. Měl/a bych se teď najíst, a s tím tréninkem ještě počkat. Aspoň dvě hodiny, aby mi po jídle nebylo těžko.

Myšlenky před tréninkem

Ne, už máš na sobě oblečení (pořád kromě tý čepice), nebudeš se přece zase svklíkat. A burger, jo? Ty máš doma hovězí? Haha. Radši běž na ten trénink. Ale jako cítím se tak ne úplně dobře, možná bych to dnes fakt neměl/a lámat přes koleno...Hele, čepiceee! Tak jo, jdu :). No to bude dneska bolet. Ať už to mám za sebou. Jsem asi fakt blázen, že tohle dělám!

A po tréninku...

To bylo super! Boží! Ty jo, ještě že jsem se přemohl/a! Stálo to za to. A už se taak těším na další trénink! Úplně se cítím jak nový/á.

Myšlenky před tréninkem

Klasika. Co? Ty endorfiny nám to pak prostě vždycky vynahradí :). Přejeme Ti super tréninky a jen občasné přemlouvání se :). Napiš nám na Facebook, co se honí v hlavě Tobě :).

Ať máš z pohybu radost!

Ještě před tréninkem píše Johana