Blog

(Ne)barevné období

(12. 11. 2017)  

Sluneční paprsky už si musí cestu trochu víc vybojovat, stmívá se dost brzy. A až opadá to krásně barevné listí, krajina okolo nás tak trochu usne a zešedne. V tomhle čase saháme po teplých vrstvách, a to jak v běžném životě, tak ve sportu (jsme –li ti odvážlivci, kteří se nebojí ven. A to JSME!:D).  Ty zimní kousky jsou ale často tmavé. Jako bychom se snažili s tou spící přírodou splynout. Oblékáme černou, šedou, sem tam někdo přihodí neonovou vestičku, aby byl ve tmě vidět. Ale to je ve většině případů vše.

No není to škoda? Oblékáme se přece kvůli sobě a kvůli tomu, abychom se cítili dobře. Pokud máme v sychravých podzimních dnech špatnou náladu, proč ji umocňovat tmavým oblečením?

Barevné cyklistické oblečení MOOQ

Neříkám, že se musíme všichni sebrat, obléct se jako papoušek a nosit naprosto neladící věci, jen protože to je barevné :D. Ale i do zimního outfitu se dá zařadit nějaký prima barevnější kousek, který nám zvedne náladu a dodá energii. A taky budeme v těch tmavších dnech a večerech líp vidět.

Barvu můžeš loupnout v podstatě na jakoukoliv část oblečení, od hlavy až k patě. Černé legoše, bunda i rukavice? Vezmi si barevnou čelenku (mrkni na ty naše MOOQ) nebo to rozbij barevnýma teniskama. Nosíš dlouhý rukáv a vestičku? Co takhle doplnit ještě návleky? Tady si můžeš zase klidně pohrát s barevnými kombinacemi.

Barevné cyklistické oblečení MOOQ

 

Dobrým místem, kam barvu taky pustit, jsou legíny. Nemusíš vyrazit najednou v celo (křiklavě) růžových. Ale co třeba barevný prvek na jedné nohavici, nebo na přední straně? To by mohlo jít, ne?:) 

Nenabádám Tě tu k tomu, abys zahodil/a designové očko, ani aby ses nutil/a do barev, pokud celoročně střídáš černou, šedou a bílou. Ale pokud Ti ty ulice, cyklo a běžecké stezky najednou přijdou všední a fádní, neváhej a rozbij je trochu :).

Barevné cyklistické oblečení MOOQ

Pokud Ti třeba i takováhle maličkost dobije baterky a nakopne Tě do tréninku, ze kterého pak budeš mít dobrý pocit a záplavu endorfinů, má smysl. Jdi do ní!:)

Ať to frčí!

V barevném píše Johana