Blog

Tipy na dárky pro sportovkyni

(9. 12. 2018)  

Advent už je v plném proudu a myšlenky se už pomalu stáčí na výběr dárků i těm, kteří zatím vánoční náladou nenačichli. Pokud máš kolem sebe slečnu nebo ženu, které dělá radost cvičení, máme pro Tebe pár tipů, čím bys ji mohl/a pod stromečkem potěšit.

Oblečení na cvičení není nikdy dost. Zvlášť pokud trénuješ častěji, je nutné outfity střídat, málokomu se chce prát oblečení každý den. A hlavně nejde pořád chodit v tom stejném, to je jasné :). Na oblečení můžeš mrknout k nám do MOOQ kolekcí, přímo tady.

Legoše jsou pro holky speciální věc, někdy je fakt fuška je vybrat, ale nikdy jich není dost. Pokud chceš vykouzlit úsměv na tváři, sáhni po nich. 

Sportovní oblečení MOOQ Triple

Téma ještě ožehavější než jsou legíny. Jestli může existovat? Ano, sportovní podprsenka. Když už holka najde tu, která přesně vyhovuje jejím potřebám, nosí jí do roztrhání a pak ještě chvilku. Nakonec ji opláče. A pak pláče dál, protože ví, že jí ten kolotoč shánímtusprávnou čeká znova. Bude to sportovní podprsenka MOOQ? Ne vždycky je fajn si vyrazit jen v podprsence, proto potěší i triko, pro zmrzliny doporučujeme dlouhý rukáv :).

Sportovní oblečení MOOQ Navy

Je „Tvá“ sportovkyně cyklistka? Co takhle kdyby zářila na jaře v novém dresu? Nebo co kdyby bez řečí ujela víc kilometrů, protože bude mít konečně kvalitní cyklo kalhoty s pořádnou výstelkou?

Cyklistické dresy MOOQ Carnaval a MOOQ Minimalist

Oblečení už má plné skříně, ale nemá si ho v čem do fitka nosit? Mrkni i na doplňky, které by se jí mohly hodit.  Už všechno má? A už jsi slyšel/a větu, že bot není nikdy dost :)?

Ať vybereš cokoliv, nejdůležitější je, že na obdarovanou osobu myslíš, úsměv je pak zaručen, no ne?:)

Šťastnou ruku při výběru přeje Johana

PŘEČTĚTE SI TAKÉ: