Blog

Třikrát "ano" cyklistickému oblečení

(8. 2. 2017)  

Nová zpráva: „V sobotu jedeme na kola, sraz v 8h u mostu, peníze na pivo s sebou.“

Super, to bude jízda! Začneš přemýšlet, co všechno potřebuješ. Kolo.√ Peníze. (Seženeš, do soboty času dost.) Něco pěknýho na sebe, ať Ti to na stezce sluší. „Anebo stačí obyčejný kraťasy a starý tričko?“ říkáš si. Co myslíš?

Dali jsme pro Tebe dohromady tři důvody, proč je fajn být na kolo dobře a pěkně oblečený.

PRVNÍ.

Kvalitní a funkční oblečení je prostě základ u jakéhokoliv sportu. Umožní Ti cítit se dokonale. Díky svým vlastnostem se bude o Tvoje tělo starat a dovolí Ti užít si požitek z jízdy.

Představ si dva výlety: na jednom máš na sobě staré kraťasy, které se Ti vyhrnují a přes které tlačí sedlo, protože v nich nemáš výstelku. Tričko si pořád stahuješ dolů, aby Ti nefoukalo na záda. A druhý výlet. Máš cyklo kalhoty s kšandama, výstelkou a super manžetou, která Tě neřeže,  a ani se nevyhrnuje. Máš dobře padnoucí dres, a když se zdržíte na pivě a mezitím se ochladí, vytáhneš návleky na ruce, a je to. Na jaký výlet pojedeš?

DRUHÝ.

Určitě po cestě nechceš potkat cyklistu, který by z toho kola spadl. Ale co kdyby to bylo kvůli tomu, že koukal na Tebe, jak Ti to sluší? Vždycky musí někdo mít to nejdesignovější oblečení na stezce, buď to Ty!

Cool dres Tě na to kolo bude navíc hnát daleko častěji. Budeš se v něm totiž cítit dobře a nebudeš se moct dočkat další vyjížďky, až ho zase oblíkneš. A trocha toho sebevědomí se vždycky hodí.

TŘETÍ.

Fotky. Je třeba dodávat něco víc?

Fotky z výletu chceme mít vždycky. Až je budeš za X let ukazovat dětem a vnoučatům, chceš se pět minut hledat mezi partou kámošů, protože na sobě máte všichni to samé?

Buď sám/sama sebou! Ukaž svoji cyklistickou duši. Ukaž, že Tě baví šlapat do kopce, při dlouhých sjezdech si užíváš svištění větru kolem uší a překážky v cestě překonáváš jedině přeskokem. Jen ať to všichni vidí.

Tak vyraz na kolo, běž si to užít, a co budeš mít na sobě oblečené? To záleží jen na Tobě…:)

Ze sedla píše Johana.